FR DE EN

Algemene informatie

Nieuwe informatie is beschikbaar begin 2019.

REVA2019: 25, 26, 27 april

Openingsuren

Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 april 2017, open van 10.00u tot 18.00u.

Met het openbaar vervoer naar REVA

REVA is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor de trein gelden de gewone dienstregelingen en tarieven. De NMBS vraagt de rolstoelgebruikers om 24 uur vooraf contact op te nemen met het vertrekstation en om 15 minuten vóór het vertrek van de trein aanwezig te zijn in het station.

Vanuit het station Gent Sint-Pieters neemt u tram 1 naar Flanders Expo.. De Lijn zet op lijn 1 lagevloertrams in en er is assistentie voorzien aan de beide haltes. Deze trams beschikken over één verankerde rolstoelplaats en enkele losse plaatsen. Lijn 1 rijdt om de 7,5 minuten van en naar Flanders Expo en zal gedurende deze drie dagen aan Gent Sint-Pieters vertrekken vanop perron 1.

Scootmobielen kunnen niet mee met tram of bus omdat ze niet degelijk verankerd kunnen worden. Geen probleem echter: Mobar doet hiervoor een beroep op de diensten van Hendriks. Indien een scootmobiel zich aanmeldt, neemt het personeel van De Lijn contact met Hendriks op, en die zorgt voor het transport.

Elk abonnement (Omnipas, Buzzy Pazz) van De Lijn is geldig op alle trams en bussen van De Lijn. U hoeft met andere woorden niets extra's te betalen als u gebruikmaakt van de tram naar Flanders Expo.

Zijn er tijdelijk toch meer rolstoelpassagiers, dan staat een (gratis) pendelbus ter beschikking. Hetzelfde geldt voor de terugreis. Mobar/Hendriks biedt u deze service aan.

Ook het transport tussen het station en Flanders Expo kunt u rechtstreeks met Mobar/Hendriks regelen. Bijvoorbeeld als u zeker wilt zijn van vervoer of als u meteen met een grote groep rolstoelgebruikers komt. Graag eerst contact opnemen met Hendriks op het nummer 09 216 80 20. Het tarief per persoon bedraagt 1,50 euro.

Alle info met betrekking tot de bereikbaarheid van REVA2017 met De Lijn leest u een maand voordat REVA begint ook op https://www.delijn.be/nl/overdelijn/nieuws/bericht/9974_gent_-_reva_gent_-_flanders_expo_-_20_tem_22_april .

Met de auto naar REVA

GPS-adres
Flanders Expo Gent / The Loop
Maaltekouter 1
9051 Gent

  • Via E40: afrit 14. Flanders Expo heeft een eigen afrit.
  • Via E17 vanuit Kortrijk: de verkeerswisselaar te Zwijnaarde met de E40, richting Oostende, direct afrit 14.: volg borden "Expo - The Loop".
  • Via E17 vanuit Antwerpen: afrit Zwijnaarde naar R4, volg borden "Expo - The Loop".
  • Via Buitenring R4: Flanders Expo heeft een eigen afrit.
  • Er is een ruime parking, personen met een parkeerkaart voor gehandicapten, parkeren gratis

Toegangsprijs

De ingangsprijs bedraagt € 5 voor het bezoek aan de beurs.
Heeft u een gratis toegangskaart, dan kan u zich registreren met de code op de kaart en blijft u op de hoogte van de REVA-activiteiten in de toekomst
U kan ook een vrijkaart downloaden via deze link.
Sommige studiedagen zijn gratis, andere niet.


Honden

Behalve de officieel erkende en herkenbare assistentiehonden zijn geen dieren toegelaten op de beurs.