FR DE EN

Exposant

Hotel Bero

Contacteer ons via
http://www.hotelbero.be  -  info@hotelbero.be   -  Facebook

Adres
Hofstraat 1A, 8400 Oostende
Tel: 0032 59 702 335

Fax: 0032/59 702 591
Gsm:
Website: http://www.hotelbero.be
Omschrijving

Vandaag is hotel Bero**** het meest milieuvriendelijke hotel van Oostende. Daarenboven staat het hotel in de regio op #1 bij TripAdvisor, meteen de beste referentie voor de uitstekende prijs-kwaliteit die we onze gasten aanbieden. Met 70 kamers bieden we voor elk wat wils: Classic standaardkamers, ruime familiekamers, Executive kamers en energiezuinige Ecology kamers, alsook aangepaste kamers voor gasten met beperkte mobiliteit of met allergieproblemen. Met een AED-toestel aan de receptie is hotel Bero eveneens het hartveiligste hotel van Oostende.

 

Gasten hebben gratis toegang tot ons wellness center met binnenzwembad, sauna’s, stoombad, infraroodbank en fitness. Kinderen kunnen ravotten in de indoor speelruimte. Onze gezellige bar is 24/24u geopend en behoort met een aanbod van ruim 45 uitgelezen single malt whisky’s tot de beste whiskybars van de Benelux.

 

Hotel Bero is ideaal gelegen, op enkele stappen van het strand, de verkeersvrije winkelstraten en de vele gezellige restaurantjes.Rubrieken
• reizen
• toegankelijkheid: informatie en advies
• vrije tijd: informatie en advies