Wij zijn Atlas Kidtech
Atlas Kidtech is een leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Naast het leveren van hulpmiddelen bieden wij ook de bijbehorende dienstverlening zoals het adviseren en instrueren. Zorg voor het kind, deskundigheid en kwaliteit staan binnen onze dienstverlening centraal.

Weer mee doen
Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Productontwikkeling
Met onze jarenlange ervaring, dragen wij bij aan de productontwikkeling van diverse kinderhulpmiddelen. Hiervoor werken we direct samen met fabrikanten in binnen- en buitenland. Op deze manier kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en kunnen we voor elke hulpvraag het juiste hulpmiddel bieden.

Naast het leveren van individuele producten, dragen wij ook zorg voor de inrichting van kinderdagverblijven, scholen en revalidatie instellingen.

We helpen je graag
Bij Atlas Kidtech werken enthousiast, ervaren en deskundige medewerkers, die altijd klaar staan om u en het kind te begeleiden naar de best passende oplossing.

Voor meer informatie of vragen over de diensten, mogelijkheden en producten van Atlas Kidtech, neem gerust contact met ons op.