Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
version française
REVAnews 2022 14-12-2021
REVAnews 2021
REVAnews 2022 nieuwjaar

Op naar een prachtig 2022

Beste bezoeker

Eerst en vooral willen we jou en je dierbaren nu al een prachtig 2022 toewensen. Na alles wat we hebben meegemaakt, is dat werkelijk het minste dat we kunnen verwachten.

De belangstelling voor REVA2022 is groot. Dat merken we aan de inschrijvingen voor deze nieuwsbrief. Ook hebben heel wat mensen online hun gratis toegangskaarten al besteld en ontvangen.

Na nieuwjaar starten wij onze grote bekendmakingscampagne met affiches, REVAzines en gratis toegangskaarten. Op onze website zal er veel nieuwe informatie staan over de REVAstudy-lezingen en het centraal thema “Echt werk voor mensen met een beperking” onder de naam REVAworx. Zoals vanouds is er ook REVAg-sport met uitgebreide sportdemonstraties en REVAhome met aandacht voor alle hulpmiddelen voor huis, tuin en vrije tijd.

REVAworx biedt ongekende kansen

REVAworx wordt inderdaad iets om écht naar uit te kijken. Veel bedrijven en overheidsdiensten zijn immers op zoek naar werknemers. En dat zet de deuren wagenwijd open voor mensen met een beperking.

Wat plannen we allemaal op REVAworx? Je vindt er een grote informatiestand met alle diensten die je kunnen adviseren over werk en die je uitleggen hoe je dat combineert met uitkeringen en tegemoetkomingen. Jobcoaches zijn aanwezig om je te helpen bij de eerste stappen. Verder zijn er veel lezingen over werk, sensibiliseringsacties en een schitterende film om dit thema aan te kaarten.

Op REVAworx vind je alle informatie én onze sensibiliseringsfilm met Wannes Cappelle en William Boeva.

In een apart filmpje doet William Boeva nog een oproep naar iedereen met een beperking én met werk om een foto van zichzelf op te sturen.

Onze vraag aan jou: deel je de film(s) op je socialemediakanalen? #SharingIsCaring

Veel overheden zijn als exposant aanwezig op REVA. We hopen op een grote opkomst van bedrijven op REVAworx.

REVA blijft een ontmoetingsplaats vol nieuwigheden

Ook in 2022 blijft REVA je vertrouwde beurs met een mooi overzicht van al het nieuwe dat onze exposanten te bieden hebben op het vlak van hulpmiddelen, aanpassingen en diensten. Dat is en blijft de essentie van de beurs. De gezellige ontmoetingen en babbels tussendoor maken een bezoek meer dan de moeite waard.

Hoe kom je aan toegangskaarten?

Je gratis toegangskaart verkrijg je via de diensten uit de sector zoals je huisarts, kinesitherapeut, osteopaat, chiropractor, ergotherapeut, logopedist, maar ook via de thuisverplegingen en thuiszorgdiensten.

En uiteraard ook via onze website: vraag je gratis online toegangskaarten nu meteen aan!REVAnews footer