Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.  
NL   FR   EN
 
REVANews voor exposanten
 

Vous pouvez changer la langue en haut à droite | You can change the language at the top right.

 

Zomer

 

Kijk je uit naar zonnige vakantiemaanden? Of is jouw vakantie al voorbij en droom je van een volgende reis? Goed nieuws: op REVA2023 kom je helemaal in de vakantiestemming met REVAcation, onze special over inclusief toerisme en aangepaste vakanties in samenwerking met Toerisme Vlaanderen.

Noteer alvast in je agenda: REVA2023 op 7, 8 en 9 december in Flanders Expo in Gent.

 
REVANews voor exposanten
 
 
 

Onze website REVA.be nu ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden

 

Je las het in onze vorige nieuwsbrief: op www.REVA.be vind je een nieuwe website. En wat meer is: REVA vzw kreeg het Anysurfer-label voor zijn website. Dit kwaliteitslabel bevestigt dat iedereen gebruik kan maken van REVA.be, bijvoorbeeld ook blinden en slechtzienden.

Anysurfer zet zich in voor een toegankelijker internet door middel van advies, auditrapporten en opleiding. Zo wordt het internet beter bruikbaar voor iedereen, ook voor wie slecht ziet, slecht hoort of niet zo vlug is met de vingers.

Door ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van onze website, wil ook REVA zijn steentje bijdragen aan digitale inclusie voor iedereen.

 
REVANews voor exposanten
 
 
 

Nieuw op de website: 'nieuw op REVA'

 

Op REVA2023 op 7, 8 en 9 december vind je in Flanders Expo een mooi overzicht aan nieuwe hulpmiddelen, aanpassingen en diensten van onze exposanten. Enkele daarvan kan je nu al ontdekken in de rubriek ‘Nieuw op REVA’ op onze website. Check die hier.

 
REVANews voor exposanten
 
 
 

REVAzine komt er aan

 

Na deze zomervakantie verschijnt REVAzine2023, het magazine dat we uitbrengen in de aanloop van onze informatiebeurs. REVAzine zal je kunnen lezen op papier, online en beluisteren in een audioversie.

Via onderstaande foto verklappen we nu al dat er een bijzonder verslag in te vinden is van een tweedaagse uitstap met mensen met een beperking, naar aanleiding van onze special REVAcation.

 
REVANews voor exposanten
 
 
 
 

Publireportage:
Reinig je rolstoel en andere hulpmiddelen met de Droge Stoom Reiniger van Vapodil

 

Vapodil is een toestel dat Droge Stoom produceert van 120°C onder 4 Bar druk.
Hiermee reinig je snel en efficiënt rolstoelen, hulpmiddelen, sanitair, meubelen, matrassen...

Met de Droge Stoom Reiniger maak je onder druk alle vuil los, en met de bijbehorende microvezeldoeken kan je dat vuil opnemen. Je maakt geen gebruik meer van reinigingsproducten en je werkt veel sneller dan vroeger.

Het toestel weegt 3,2 kg, waardoor je het makkelijk kan meenemen. De ergonomische voordelen zijn groot: geen uitwringen van doeken, geen sleuren met zware emmers...
Met 1,2 liter water kan je 1 uur grondig reinigen.

Meer informatie op www.vapodil.com of mail naar isabel@vapodil.net.

 
REVANews voor exposanten
 
 
 
 
REVANews voor exposanten