Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.  
NL   FR   EN
 
REVANews voor exposanten
 

Vous pouvez changer la langue en haut à droite | You can change the language at the top right.

 

Tickets online

 

Zet 7, 8 en 9 december alvast in je agenda, want dan is het tijd voor REVA2023. Deze zeer gewaardeerde informatiebeurs met meer dan 130 exposanten mag je niet missen. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol inspiratie.

Goed nieuws: je kan nu je GRATIS tickets bestellen op de REVA-website.

Bestel hier je tickets

 
REVANews voor exposanten
 
 
 

Ontdek nieuwe diensten, hulpmiddelen en informatie van onze exposanten op reva.be

 

REVA blijft een ontmoetingsplaats vol nieuwigheden. Enkele van deze innovaties kun je nu al ontdekken in 'Nieuw op REVA' op onze website.

Bekijk ze hier.

 
 
 

REVAzine is uit

 

REVAzine is het magazine dat we uitbrengen ter gelegenheid van onze informatiebeurs. In deze editie lees je interessante artikelen over ZieZo Vlaanderen, REVAhome, een interview met paralympiër Peter Genyn, een gesprek met minister van Toerisme Zuhal Demir ... Natuurlijk besteden we ook aandacht aan onze special REVAcation, met een uitgebreid verslag van een roadtrip met mensen met een beperking.

Je kunt REVAzine hier digitaal lezen, het is ook beschikbaar in tekstformaat en als audioversie voor blinden en slechtzienden. Daarnaast is er een gedrukte versie beschikbaar die je vindt bij onze exposanten, in revalidatiecentra, in dienstencentra…

 
REVANews voor exposanten
 
 
 

REVAtalks

 

Op REVAtalks kom je meer te weten over thema’s zoals toegankelijke vakanties, inclusie (met Beno Schraepen, auteur van ‘Excluses’), zorgverlening met de hulp van dieren, werken met een beperking… Je hoort er ook inspirerende getuigenissen van mensen met een beperking.
Enkele exposanten geven tijdens REVAdemo extra informatie over hun producten of diensten.
Een greep uit het aanbod van REVAtalks vind je nu al op onze website. In de komende weken vullen we het programma verder aan.
Verzeker je van een plek op je favoriete sessies en schrijf je in op de website.

Klik hier als je meer wilt weten over REVAtalks

 
 
 
 
 
 

Publireportage: GOED
Kom langs op de stand van GOED op REVA en win een lichtgewicht Stepless Lite oprijplaat.

 

Onze mobiliteitsverstrekkers staan voor je klaar met comfortabele oplossingen zoals oprijplaten. Die helpen jou om te voet of met je rolstoel of scooter gemakkelijk obstakels te nemen. Dit zowel in je eigen huis, buiten en zelfs op reis.

Zo kan de Stepless Lite een passende hulp zijn om drempels te overbruggen. De Stepless Lite is vervaardigd uit lichtgewicht koolstofvezel. De oprijplaat is licht, gemakkelijk te hanteren, te vouwen, te plaatsen en op te bergen.

Dit en onze andere hulpmiddelen ontdekken? We helpen je graag. We zijn er met een totaalaanbod gezondheids- en zorgoplossingen op maat in een netwerk van Goed thuiszorgwinkels in alle Vlaamse provincies. En met een uitgebreide webshop en een handige uitleendienst.

 
REVANews voor exposanten
 
 
 
 
 
REVANews voor exposanten