Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
NL FR EN
REVANews voor bezoekers

Kijk jij ook al uit naar de volgende editie van REVA?

Na de succesvolle editie in 2023 kijken we ernaar uit jou te ontmoeten op REVA2025. Noteer alvast 24, 25 en 26 april in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Nagenieten van REVA2023 kan met deze aftermovie.


 
 

Ontdek wat REVA2025 je te bieden heeft

 

Veel exposanten hebben hun plek al gereserveerd voor REVA2025. Op ons online beursplan en het overzicht van exposanten op onze website kun je zien wie er al zeker bij zal zijn.

Wat wil jij graag ontdekken op REVA? Welke exposanten, diensten, hulpmiddelen of andere informatie wil je er vinden? Laat het ons weten via e-mail, met als onderwerp "Mijn wensen voor REVA2025".

Mail naar reva@reva.be

 
 
 

Themadorpen op REVA2025

 
  • Ziezo Vlaanderen: ben je blind of slechtziend? Of ben je als professional op zoek naar het nieuwste aanbod voor deze doelgroep? Dan ben je op REVA2025 aan het juiste adres.
  • REVAcation-dorp: hier vind je alle exposanten met een toeristisch aanbod samen op één plek. Zoek je informatie over toegankelijke vakanties en recreatie? Dan mag je REVA2025 zeker niet missen.
  • Overheidsdorp: alle overheidsdiensten zoals VDAB, Unia, VAPH, Werken voor.be vind je hier héél handig en makkelijk samen.
  • REVAhome: hier vind je allerlei kleine hulpmiddelen voor de keuken, badkamer, wonen, vrije tijd en tuinieren. Dit bieden we aan in samenwerking met de opleiding ergotherapie van HOGENT.
 
 
 

En er is nog meer te beleven

 

Heb je Vincent, onze mimespeler en vaste waarde op REVA, al ontmoet? Ook hij is zeker weer van de partij. Bekijk dit filmpje van onze mimespeler op REVA2023 en geniet mee:

Bekijk het filmpje

 
 
 

Beweeg mee met REVActive

 

Traditiegetrouw zetten we op REVA een thema in de kijker. Deze keer hebben we extra aandacht voor recreatief bewegen en G-sport in samenwerking met G-sport Vlaanderen.

Op REVActive maak je kennis met een groot aanbod aan sportdemonstraties, aangeboden door verschillende sportclubs. Je zal er zelf ook heel wat sporten kunnen zien en spektakel kunnen beleven. Je leest er meer over in de komende nieuwsbrieven.


 
 
 
REVANews voor bezoekers