Toegankelijkheid, assistentie en service

Heb je bijzondere noden bij jouw bezoek aan REVA? Daar komen we graag aan tegemoet met een passende dienstverlening. Voor meer info kan je op REVA2023 steeds terecht aan REVAinfo, ons onthaal. 

Lijntekening Lijntekening

Assistentie

Nood aan assistentie en heb je geen eigen begeleiding? Op REVA staan er assistenten voor je klaar. Zij helpen je bij een toiletbezoek, bij eten, verplaatsing... De assistenten zijn geen verpleegkundigen, zij stellen geen medische handelingen en helpen dus niet met intieme hygiënische verzorging. Bij een toiletbezoek kunnen ze bijvoorbeeld wel helpen met de transfer.

Je kan een assistent vragen aan het onthaal. Je vindt hen ook aan de verschillende toiletten in de beurshal en aan het restaurant. 

Tolk Vlaamse Gebarentaal

Een tolk Vlaamse Gebarentaal nodig? Je kan aan het onthaal een tolk vragen waarmee je standen op de beurs kan bezoeken.

Rolstoelen

Is lang rechtstaan of stappen voor jou lastig? Wil je een rolstoel gebruiken op REVA2023? Op REVA staan rolstoelen voor je klaar om de beurs te verkennen. 

Stiltekamer

Heb je even last van teveel prikkels? Nood aan een ruimte waar je tot rust kan komen? Op REVA2023 hebben we een prikkelarme ruimte. Vraag er naar aan ons onthaal REVAinfo. 

Verzorgingsruimte - changing place

Heb je meer ruimte of extra hulpmiddelen nodig bij je toiletbezoek? Op REVA vind je een changing place, ingericht met een mobiele toiletstoel, een verzorgingstafel en een tillift. 

Voorbehouden parking

Heb je een blauwe Europese parkeerkaart voor personen met een handicap. Volg dan de lichtborden naar de parking voor mensen met een handicap op The Loop, de ring rond Flanders Expo. Hier vind je een wegbeschrijving naar deze parking. Op vertoon van je parkeerkaart zal je gratis toegang krijgen tot deze parking dichtbij.

Opgelet: de publieksparking van Stad Gent bij Flanders Expo (parking B & C) is niet meer gratis voor houders van een blauwe Europese parkeerkaart. 

Kinderopvang

Op REVA kan je met je kinderen terecht op de kinderopvang. 

Assistentiehonden

Natuurlijk zijn erkende en herkenbare assistentiehonden welkom op REVA2023. Andere honden en huisdieren zijn niet toegelaten in Flanders Expo.