Wat is REVA?

REVA is de informatiebeurs voor mensen met een beperking, ouderen, mantelzorgers, dienstverleners en andere professionelen.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel?
Op de informatiebeurs REVA vind je zeker de oplossing!

Je ontmoet er heel wat exposanten en kan er deelnemen aan lezingen en workshops.

Iedereen is welkom op REVA: mensen met en zonder beperking, jongeren en ouderen, professionele hulpverleners, mantelzorgers...

Lijntekening Lijntekening

REVA vzw – historiek, missie en werking

In 1988 richtten een aantal personen uit firma’s, openbare diensten en verenigingen REVA vzw op. Deze vereniging wil een bijdrage leveren aan het persoonlijke, sociale en professionele leven van mensen met een beperking.

Daarvoor organiseert REVA vzw sinds 1989 een tweejaarlijkse informatiebeurs over producten en diensten voor personen met een beperking en ouderen. Nergens in België komen op 3 dagen tijd meer mensen met een beperking, ouderen,  mantelzorgers, dienstverleners en andere professionelen bijeen. REVA is daarmee de grootste Belgische beurs voor mensen met een beperking, met bezoekers en exposanten uit binnen- en buitenland.

Sinds het ontstaan besteedt REVA vzw veel aandacht aan de toegankelijkheid van de beurs, met assistentie, tolken Vlaams Gebarentaal, een changing place (verzorgingsruimte)…

Contactgegevens

Beselarestraat 44
8890 Dadizele
M. 0032 (0)478 90 81 88
reva@reva.be