Hoe een stand kiezen

Je kan tussen verschillende groottes kiezen voor je stand. Uiteraard kan je combinaties maken van verschillende standen. Vermeld je voorkeurplek en de gewenste grootte op het invulformulier op de website.

Het plan wordt wekelijks op de website geactualiseerd, zodat je ziet welke plaatsen nog beschikbaar zijn.

Het organisatiecomité houdt zoveel mogelijk rekening met je voorkeur.

Na je inschrijving ontvang je een voorlopige standplaatsbevestiging. Soms zijn verschuivingen onvermijdelijk om organisatorische redenen. Uiteraard nemen we voor elke wijziging met jou contact op.

Sommige plaatsen zijn voorbehouden. Wil je een vereniging zonder handelsactiviteit inschrijven? Dan kom je ook in aanmerking voor een all-in stand van 6 vierkante meter vooraan in de beurshal. Natuurlijk kan je ook voor een grotere plek kiezen in hall 1 van Flanders Expo.

Heb je een aanbod voor blinden en slechtzienden of ben je actief in de toeristische sector? In dat geval kan je een standplaats kiezen in de bijbehorende voorbehouden zone op het beursplan: er is er één voor exposanten in de toeristische sector en één voor exposanten met een aanbod voor blinden en slechtzienden.

Wil je een stand die afwijkt van de indeling op het plan? Neem dan contact met het secretariaat.

Op het plan zie je op regelmatige afstanden telkens twee kleine gekoppelde vierkanten. Dat zijn de plaatsen waar water- en energieaansluitingen mogelijk zijn. Houd hiermee rekening bij de keuze van je standplaats en bij de opbouw van je stand. Zeker als je oppervlaktes combineert.

Bezoekers op REVA