Bereken zelf de prijs van uw stand

Bereken zelf de prijs van uw stand, inclusief eventuele kortingen, door onderstaand formulier in te vullen.

De prijs van een kleine infostand van 6m2 kan je niet berekenen met deze module.  Deze kost €615, inclusief btw en alle kosten (wanden, elektriciteit en stopcontact, verlichting, verzekering en fries met de naam). Enkel exposanten zonder handelsactiviteiten komen in aanmerking voor een kleine infostand. Alle andere standen zijn minsten 9m2.

Let op: niet elk willekeurig aantal m2 is mogelijk. Er zijn diverse oppervlaktes, die ook gecombineerd kunnen worden. Zie plan.

Lijntekening Lijntekening

Statuut

 • [?]
  Als je geen betaalde diensten levert, producten verkoopt of verhuurt, of je werking grotendeels op vrijwilligerswerk steunt. Concreet is dit voor belangenverenigingen, zelfhulpgroepen, verenigingen voor specifieke beperkingen, overheden, sportclubs, onderwijsinstellingen, …
 • [?]
  Als je naast je vrijwilligerswerk of belangenbehartiging diensten (handelsactiviteiten) aanbiedt tegen betaling.

Gewenste standoppervlakte

m2

Modulestandbouw - REVA

[?]
U huurt naast de oppervlakte tevens een opgebouwde stand via de diensten van Easyfairs. Dit kost € 75/m2 voor de modulestandbouw, exclusief 21%.

Dit komt dus bovenop de prijs van de grondoppervlakte en wordt apart gefactureerd door Easyfairs.

Inschrijven voor 1 maart 2023

[?]
Je geniet dan een korting van € 5/m2 op de prijs van € 115/m2 mits betaling van een voorschot van 30% (begin juni 2023). De korting wordt in mindering gebracht op de saldofactuur.
Gelieve een statuut te selecteren.
De standoppervlakte dient tussen de 1m2 en de 1000m2 te liggen.


 • Standprijs €${ standPrijs }
 • Korting grote stand €${ kortingOppervlakte }
 • Modulestandbouw - REVA €${ totaalprijsModulestandbouw }
 • Dossierkost €${ dossierkost }
 • Totaal €${ totaalPrijsZonderBtw }
 • BTW €${ btw }
 • Te betalen €${ totaalPrijsMetBtw }

Disclaimer: Hoewel deze prijsberekening verondersteld wordt zorgvuldig bijgewerkt en correct te zijn, wijst REVA elke verantwoordelijkheid af voor directe of indirecte schade die het gevolg kan zijn van mogelijke rekenfouten. In geval van discussie zijn steeds de officiële prijzen geldig zoals vermeld op deze website.

Inschrijven Afdrukken