Aqtor! is al 45 jaar een gevestigde waarde in het aanmeten, fabriceren en afleveren van orthopedische hulpmiddelen, mobiliteitshulpmiddelen en bandagisterie. Ons bedrijf telt meer dan 300 werknemers en heeft zijn hoofdzetel in Oostakker bij Gent.

Aqtor! beschikt over een uitgebreid netwerk van Mobility Centers waar patiënten geholpen worden door een multidisciplinair team van erkende verstrekkers, podologen, ergotherapeuten en kinesisten. Patiënten kunnen er terecht voor een professionele maatname, productie en aflevering van o.a. orthesen, prothesen, steunzolen, orthopedische schoenen, mobiliteitshulpmiddelen en bandagisterie.

Daarnaast biedt ons groot netwerk van OrthoShop thuiszorgapotheken een geïntegreerd zorgaanbod gericht op zorg in de thuissituatie, en met het oog op een optimale zelfstandigheid en levenskwaliteit.

Waar staan we voor?
Bij Aqtor! staat de patiënt centraal in alles wat we doen.

Een team van meer dan 75 door het R.I.Z.I.V. erkende verstrekkers zet zich in om al onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden en een zo actief en mobiel mogelijk leven te laten leiden. Ze zijn dagelijks aanwezig in een groot aantal ziekenhuizen, revalidatiecentra en artsenpraktijken. Daarnaast verzorgen ze consultaties in onze Mobility Centers en in ons OrthoShop netwerk.

In samenwerking met de behandelend geneesheer en het (para)medisch team zorgen ze voor iedere patiënt voor de best mogelijke oplossing, rekening houdend met ieders individuele behoeften en levensstijl. We werken hiervoor samen met tal van kwaliteitsmerken en in onze eigen ateliers zorgen ervaren medewerkers voor maatwerk en aanpassingen.

Meer informatie vindt u op onze website www.aqtor.be