Exxtra is een erkend deeleconomieplatform dat mensen die dagelijks hulp en ondersteuning nodig hebben volledig ontzorgt. We bieden assistentiebeheer voor budgethouders (PAB/PVB) en andere hulpvragers, waarbij we zorgen voor volledige administratieve ondersteuning, de uitbetaling van assistenten, verzekeringen en meer. Ook kunnen familieleden, vrienden en buren van de hulpvrager een vergoeding ontvangen voor hun ondersteuning.

Exxtra ondersteunt hulpvragers in het vinden van een assistent en koppelt kandidaat assistenten aan de juiste hulpvrager, steeds op basis van de zorgbehoefte. Via ons digitaal platform kunnen hulpvragers en assistenten op zoek gaan naar een match. Assistenten kunnen ondersteunen in allerlei dagdagelijkse taken zoals ondersteuning in het huishouden, activiteiten, vervoer, opvang, gezelschap enz.

Onze dienstverlening is fiscaal voordelig voor zowel hulpvrager als assistent. Als hulpvrager zijn er geen fiscale of sociale lasten en de assistent kan bijverdienen aan een verlaagd belastingtarief van 10,7%.

Wat ons onderscheidt in de sector is onze persoonlijke aanpak en jarenlange expertise. Team exxtra is actief in heel Vlaanderen en Brussel.