Wanneer rolstoelgebruikers langdurig moeten zitten, ontstaat een verhoogd risico op zitproblemen. Deze zitproblemen hebben niet alléén een grote impact op het dagelijks leven, ook de vraag naar zorg is dan aanzienlijk hoger. Bij Lewis Ortho hebben we ons gespecialiseerd in het oplossen van deze zitproblemen. Na jaren van fundamenteel onderzoek naar het ontstaan van zitproblemen, hebben wij een nieuwe kijk op zitten ontwikkeld. Met behulp van deze kennis zijn de revolutionaire Lewis zitortheses ontwikkeld. Door het toepassen van onze kennis over zitten en het inzetten van de Lewis zitortheses proberen wij de levenskwaliteit van onze eindgebruikers te verhogen en zorgkosten te verlagen.

Een Lewis zitorthese zorgt voor een anatomisch verantwoorde en stabiele houding. De separate rug- en zittingorthese worden individueel op maat gemaakt. Dit resulteert in een goede omsluiting en ondersteuning van het lichaam. Daarnaast kan de zitorthese worden uitgebreid met Lewis accessoires. Accessoires zoals hoofd- en armsteunen hebben een belangrijke meerwaarde in het bereiken van een hoge zitkwaliteit. De accessoires van Lewis Ortho worden op maat gemaakt zodat ze aansluiten bij de wensen van de cliënt en de Lewis zitorthese. Een Lewis zitorthese is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Wij bieden een oplossing voor iedereen die in een rolstoel zit en daarbij zitgerelateerde problemen ervaart. Kortom: “Wanneer een standaard zitvoorziening niet meer werkt, biedt Lewis een oplossing op maat!”.