Wij helpen mensen met een fysieke beperking bij het activeren van hun vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde door middel van slimme technologieën.
Het gebruik van een mobiliteitshulpmiddel is vaak een voorwaarde om het zelfstandig en actief handelen van personen met een beperking te optimaliseren. Zonder de juiste rolstoel of een ander mobiliteitshulpmiddel is integratie in de maatschappij vaak niet mogelijk.
Wij bieden een selectie aan van de beste rolstoelen, sportrolstoelen, aankoppelbikes, elektrische trekdeeltjes of elk ander aanverwant artikel op de markt, die we volledig naar jouw persoonlijke behoeften opmeten en instellen.
Binnen ons team zijn enkele ervaren rolstoelgebruikers die in het dagelijks leven, op sportief vlak en als technische specialisten in materiaalkennis op elk moment de beste kwaliteit en service kunnen aanbieden.
Onze missie? Het activeren van vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde bij mensen met een fysieke beperking door zich actief en/of sportief te ontplooien, mede dankzij beschikbare technologie.
Foto Henk Vermeeren Move All The Way