'Ottobock is een internationaal producent van orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen, orthesen en rolstoelen. Elke dag opnieuw geven de Ottobock-medewerkers het beste van zichzelf om de levenskwaliteit van mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren aan de hand van innovatieve technologieën en een uitstekende service.
Ottobock staat bekend om zijn uiterst hoogwaardige producten. Zo bieden we een uitgebreid gamma aan elektrische en manuele rolstoelen waarbij we duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel dragen. Daarnaast maken we ook high-end prothesen en orthesen, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën en software.
Ottobock werkt nauw samen met zorgverleners en luistert naar zijn patiënten om ervoor te zorgen dat de producten aan de individuele behoeften van elke patiënt voldoen. We investeren ook sterk in onderzoek om voortdurend nieuwe producten en technologieën te kunnen ontwikkelen, want zo kunnen we de levenskwaliteit van mensen met een lichamelijke beperking naar een nog hoger niveau stuwen.