'Bij Permobil zetten we de mensen die onze producten gebruiken op de eerste plaats. Ons doel is om te innoveren voor individuen; om geavanceerde, ondersteunende oplossingen te creëren die het leven van mensen met een beperking meer verrijkend maken. Onze toegewijde teams werken onvermoeibaar om dit mogelijk te maken, of ze nu een nieuwe rolstoel ontwerpen, zitkussens testen of een therapeut ondersteunen.
Onze oprichters waren gepassioneerd over het bieden van een beter leven voor mensen met een mobiliteitsbeperking en die passie stroomt bij Permobil nog steeds door iedereen.
Het drijft ons nu om de grenzen van de technologie en onze eigen vindingrijkheid te verleggen in ons streven naar innovaties die de kwaliteit van leven van onze gebruikers verbeteren. Net zoals de behoeften van onze gebruikers voortdurend veranderen, werken wij er voortdurend aan om de producten van Permobil op hun dagelijkse realiteit af te stemmen.
Hierdoor kunnen onze gebruikers erop vertrouwen dat we toonaangevende oplossingen bieden, aangedreven door het werken met inzichten op basis van klinische gegevens - we noemen dit evidence-based innovatie.
Bij Permobil voeren wij verandering aan. We zien vermogen. We innoveren voor individuen.