TNS revalidatie service is een klein familiebedrijf dat al sinds 1995 gespecialiseerd is in handgemaakte maatwerk rolstoelvoorzieningen. Met kennis, maatwerk, uitstraling, kwaliteit en persoonlijke benadering maken wij het verschil op deze onpersoonlijke markt die beheerst wordt door grote investeringsmaatschappijen. Je bent niet enkel op zoek naar een product, maar zeker ook naar een fabrikant die bij je past: “It’s a good fit”. Wij ontwikkelen graag producten waar de eindgebruiker echt mee geholpen is. De tijd van confectiemiddelen behoort voor onze doelgroep al lang tot het verleden. TNS België brengt als importeur de producten van TNS revalidatie service via de Belgische verdelers op de markt.

Ontdek op REVA2023 de mogelijkheden van de Activator, onze 100% maatwerk ADL rolstoel, reeds aan te vragen via de BTC en binnenkort in terugbetaling via de VSB. De TNS Activator is een lichte en compacte vastframe rolstoel voor dagelijks gebruik. De rolstoel wordt met de hand vervaardigd in Nederland en heeft een transportgewicht vanaf 5 kg.

Kom langs in onze stand en win een Activator op maat!

Niet gewonnen? Niet getreurd! De Activator is reeds aan te vragen via de BTC en binnenkort in terugbetaling via de VSB.

Daarnaast introduceren wij de Cub, een kantel- en vouwbare kinderrolstoel/duwwandelwagen die meegroeit met het kind. Het optionele en gemakkelijk monteerbare voorzetwiel maakt de Cub daarnaast geschikt voor bos, strand en andere ruwe ondergronden. Wij verwachten dat de Cub in 2024 beschikbaar zal zijn in terugbetaling.

Ook zullen wij het V-Trak rugleuning programma weer aan u tonen. Bezoek onze stand om kennis te maken met deze rugleuningen met instelbare laterale en lumbale ondersteuning en de vele mogelijkheden en uitvoeringen uit te proberen.

Tot slot kunt u ook de Blumil Go of Blumil Sport elektrische handbikes of de manuele of elektrische Trekinetic all road rolstoel bij ons uitproberen.

Komt u met ons kennismaken? U vindt ons in stand A1.22.