Anne-lore by Van Herck creëert comfortabele en veilige kleding voor patiënten.
Textiel met een hart voor de zorg

anne-Lore by Van Herck is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in zorgtextiel. Het familiebedrijf, 2de generatie, wordt bestuurd door Anne-Lore en Hans Van Herck. Zij bieden naast een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en psychiatrische patiënten ook vlamvertragend bedlinnen aan - van hoeslakens en kussenslopen tot dekbedden zonder hoes.

‘Wearing meets caring' is ons moto. Meer en meer hebben we ons toegelegd op comfortabele, beschermende kledij voor patiënten die tegelijk de fysieke belasting voor verzorgende verminderen. Binnen deze patiëntenkleding ligt de focus niet meer alleen op functioneel, maar ook op mooi en stijlvol zijn. Kleding in kleuren, met prints en in jeans die er normaal uitzien.

Hoog in ons vaandel staat betrokkenheid, probleemoplossend denken, kwaliteit en betrouwbaarheid. We halen onze inspiratie uit de sector door overleg met verzorgenden, kinesisten en ergotherapeuten. Op basis van hun input ontwerpen we onze collecties, die we zelf produceren in ons atelier in Geel. Wij blijven als bedrijf verder inzetten op productontwikkeling en innovatie.

Daarnaast bieden wij een brede waaier van professionele kleding aan die het imago van uw zorginstelling uitdraagt. Kleding die mee een huislijke sfeer creëert. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn zeer belangrijk voor anne-lore by Van Herck. Wij produceren ons zorgtextiel met respect voor mens, milieu en maatschappij. Dat is de reden dat we duurzaam ondernemen verankeren in ons DNA en dat we sinds 2020 ook deelnemen aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.
De aandacht uit zich op verschillende vlakken. Zo werken we bijvoorbeeld heel bewust met herbruikbare verpakkingen, hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen, laadpalen, fietsenstalling met laadpunt en werken we met maatwerkbedrijven en voorzieningen voor mensen met een beperking uit onze regio. Ook een veilige en gezonde werkomgeving creëren voor onze eigen medewerkers hoort voor ons bij duurzaam ondernemen. Verder maken we meer en meer producten met biologische grondstoffen of gerecycleerde materialen. Ook voor de volgende jaren willen we op deze weg verder gaan.

Nieuwsgierig? Kijk op onze website www.anne-lore.be of www.van-herck.be