Zonder onderscheid het verschil maken, is .be !

Het leven van miljoenen burgers verbeteren en de samenleving van morgen vormgeven, dat is wat duizenden werknemers van de federale overheid elke dag opnieuw doen.

Kies je voor ons, dan kies je voor een werkgever die jouw kennis en kunde naar waarde schat en je de kans geeft jezelf dag na dag verder te ontwikkelen. We zijn overtuigd van je talent en stellen alles in het werk om een plek te bieden waar je makkelijk het evenwicht vindt tussen je professionele ambities en je privéleven.

Een job waar je de touwtjes in handen hebt, is werken voor .be.

Werk aan jezelf
Terwijl je je ten dienste stelt van anderen, krijg je bij ons de kans om op persoonlijk vlak te groeien en doorlopend aan je ontwikkeling te werken.
Je hebt de keuze uit een grote verscheidenheid aan opleidingen, zodat je het meeste uit jezelf haalt. Bovendien kan je bij de overheid een loopbaan uitbouwen die alle kanten uitgaat: verken nieuwe horizonten, ga interessante uitdagingen aan en bekwaam je in de domeinen die je het sterkst interesseren.

Vind de perfecte balans
We leven in een tijdperk waarin we met z’n allen voortdurend meerdere ballen in de lucht proberen te houden. Wie aan de slag is bij de overheid kan gelukkig rekenen op veel flexibiliteit. Zo kan je die dagelijkse beslommeringen makkelijker aan.
De federale overheid ziet er als werkgever op toe dat je werk aansluit bij je behoeften en het beste in jezelf naar boven brengt. Bij ons modern personeelsbeleid hoort uiteraard ook telewerk: je hebt niet meer dan een goede internetverbinding nodig om (deels) van thuis uit te kunnen werken.

Surf meteen naar werkenvoor.be