Op "Bibi's boerderij" bouwden we een oude koeienstal om tot een logies met vier gastenkamers waaronder 1 rolstoeltoegankelijke kamer. We hebben een gezellige ontbijtruimte met zicht op de binnentuin waar je naar hartenlust kan genieten van je gezin of je familie. Jullie kunnen mee op rondleiding op de boerderij waar de kindjes kunnen helpen om de dieren te voederen.
Onze zorgboerderij "De Passchhoeve" is een kleinschalige hoeve waar alles in het teken staat van de zorg.
  • De Passchhoeve is een zorgboerderij die volwaardige dagbesteding biedt aan iedereen die dat nodig heeft. Er is aandacht voor zorg op maat. Voor onze kwetsbare cliënten is dit een plek waar ze zichzelf kunnen en mogen zijn.Een plek waar we zorg dragen voor elkaar en de natuur.
  • De Passchhoeve heeft een gezellig verblijf waar je tot rust kan komen in een warme sfeer omringd door dieren en natuur. Ons verblijf heeft een eigen keuken en badkamer. Er is plaats voor max. 5 personen (+extra babybedje). Enkel met de trap bereikbaar.
  • Wanneer het even allemaal moeilijk gaat, kan het helpen om je even af te zonderen en te bezinnen. Wij bieden de mogelijkheid om individueel tot rust te komen in ons zorgverblijf en alles op een rijtje te plaatsen.